Vásárlási tudnivalók

Tetszik valamelyik kép? Szeretnéd megvenni?

Íme a a főbb tudnivalók! További részleteteket és információkat itt olvashatsz.

Mit fogsz vásárolni?

A képek 30 x 30 cm méretű vászonképek, tehát kész képet kapsz kézhez.

A képek grafikai anyaga egyedi tervezés alapján készült, két egyforma képet nem találsz, mind más és más. Anyaguk speciális nyomtatható vászon, amelyet fából készült keretre feszítünk. Az így elkészült kép különleges művészi festővászon-kép lesz, amelyet külön bekeretezni már nem kell, csak felrakni a falra.

A Happy children képek további egyediségét adja, hogy a kiválasztott képet névre szólóvá tesszük.

Add meg a kívánt nevet és átírjuk annak, akinek szánod.

A szolgáltatás ingyenes!

Mennyibe kerül?

Képeink egységesen 7.990,- Ft-ba kerülnek + szállítási költség, amely Neked 1.500,- Ft egységesen Magyarországon belüli szállításnál.

A képeken a neveket személyre szólóan, igény szerint módosítjuk. Ez külön költséget nem jelent, a vételárban benne foglaltatik. Igényedet a PÉNZTÁR felületen a „Megrendelés jegyzetek „ mezőben kell jelezni.

Hogy kapod meg?

Kiszállításhoz Magyarországon a GLS futárszolgálat szolgáltatását használjuk. Díja 1.500,- Ft a többit a Happy children fizeti!

A megrendelt képet a beérkezett utalást követően 4-5 munkanapon belül tudjuk szállítani.

Hogyan kell fizetned?

Weboldalunkon átutalással vagy utánvéttel tudsz fizetni. Az utánvételes fizetési módnál +700 Ft kerül pluszban felszámításra. A megrendelés elküldését követően visszaigazoló e-mailt küldünk a megrendelt termékről és a szállítás paramétereiről.

Garancia

Ha bármilyen okból a szállítás során a termék megsérül, és így kapod meg, azonnal jelezd nekünk. Kérjük, küldd vissza a terméket a sérült csomagolásban és mi kicseréljük, vagy visszautaljuk az árát, ahogy Te kéred. A csere és a garancia teljesülésének további feltételei részletesebben az Általános Szerződési Feltételek oldalon.